Om MacBruger

MacBruger

Om MacBruger

MacBruger er landets ældste og største forening for Mac brugere. Foreningen blev etableret i 1985. Foreningens formål er at give medlemmerne rum og mulighed for at udveksle erfaringer, lære nyt og hjælpe hinanden med tips og tricks til Mac computere og programmer. Vi har ca. 200 medlemmer fordelt over hele Danmark, samt nogle få medlemmer bosat i udlandet.

Aktiviteter

I foreningen MacBruger mødes vi et ca én gang om måneden i Købanhavn og to gange om året i Svendborg, hvor vi udveksler erfaringer, hjælper hinanden med at blive bedre til at bruge vores Mac computere.

Vores månedlige MacSnak bruger vi til almindelig erfaringsudveksling og hygge. Til MacSnak møder vi hinanden uformelt, og har det fælles: Vi bruger alle sammen Mac. To gange om året holder vi en WorkShop, hvor en oplægsholder fortæller mere detaljeret om et bestemt program eller emne.

Der er en god stemning til MacSnak-møderne, og mange små og store udfordringer med vores Macs bliver løst.

Foreningen MacBruger er et godt samlingssted for både nye og gamle Macbrugere.

 

Kontingent til foreningen MacBruger

Det koster 50 kr. om året at være medlem af foreningen MacBruger. Kontingentet følger kalenderåret.
Et medlemskab giver dig adgang til vores arrangementer og Danmarks største netværk af MacBrugere. Du kan også få adgang til vores facebookgruppe, hvor vi erfaringsudveksler mellem møderne.

Et husstandsmedlemskab koster 75 kr. pr. år og indeholder medlemskab for to voksne, samt hjemmeboende børn under 18 år.

Bliv medlem

Hvis du vil være medlem af foreningen MacBruger, så gå til Bliv medlem af MacBruger for at få mere information om indmeldelse i MacBruger.

Du kan også kontakte foreningens kasserer Bent Skram på e-mail.